You are here: Home > Chat > Webchat

Permbajtja


Perdorimi i Kameres ne AlbaChat

Perdorimi i Mikrofonit ne AlbaChat

Hapeni chatin tuaj me kamere FALAS


Vizitore te nderuar, duam te ju informojme se ne jemi i vetmi chat Shqiptar qe perdorim kamere me licence te blere,
perdallim nga shumica e faqeve tjera qe perdorin servere dhe servise FALAS, ku privatesia juaj nuk eshte aq private!
Shpresojme te kaloni caste te bukura ne AlbaChat!


Pyetje dhe Pergjigje reth perdorimit te kameres ne ALBACHAT


Kush mundet te me sheh ne kamere?
Vetem ato persona qe ju lejoni me ju pa.

A mund te me sheh dikush nese nuk kam kamere?
Jo. Nese nuk keni kamere ose nuk e keni aktivizu kameren, nuk ju sheh askush.

A mund te perdor kamere prej ne telefon?
Jo. Kamere mund te perdorni vetem me Laptop dhe PC.

Cka ndodh nese dikujt ia pranoj kameren me gabim?
Klikoni ne Menu -> Webcam ->Shikuesit ->Klik i djatht mbi shikuesin qe nuk doni me ju pa - >Perjashto ->Ok.

A mundem me bo kameren private?
Po. Ju mund te zgjidhni te leni kameren private ose publike, por perseri ju vendosni se kush mund me ju pa?

Cka ndodh nese dikush keqperdor kameren?
Mbase ju vete zgjidhni se me cilen bisedoni, zemra.org nuk mban pergjegjesi per veprimet tuaja.

Ju lutem mos ekspozoni pjese private ne kamere pa pelqimin e bashkebiseduesit tuaj!.


Nese keni ndonje pyetje tjeter, lirisht na kontaktoni online ne ALBACHAT!

Si te bisedoni me mikrofon


Ne anen e djathte siper, ju shenon Kamera ose Camera, nen to, keni 2 mundesi, e para eshte Kamera dhe nen to e keni Mikoronin
Nese nuk e keni te qarte sqarimin, shikoni foton me poshte:Hapeni chatin tuaj me kamere FALAS

Nese deshironi te hapni dhomen tuaj dhe te perdorni kameren tone falas, thjeshte vendosni kodin e me poshtem ne faqen tuaj dhe na kontaktoni te vendosim dhomen tuaj ne listen e dhomave!