You are here: Home > Chat > Rregullorja

Rregullorja e AlbaChat


 • Ne publik perdorni vetem gjuhen SHQIPE ne privat cfar te doni!
 • Mos shenoni tekste teper te gjata - teper se 250 shkronja sepse bllokohen automatikisht!
 • Bisedat private mos i nxjerni ne publike!
 • Mos perdroni proxy ose firewall!
 • Jo flood - Shenim i shpejte ose i pakuptimte!
 • Jo klone - Lidhje me teper pseudonime (nikcname)!
 • Jo reklama te cfardo forme! (vetem LINK i youtube do tolerohet (por mos perseritet i njejti link 2 here)
 • Reklamimi i faqeve, profileve te Facebook, Skype, Twitter, Instagram, [email protected], Numra Telefoni etj. ndalohen!
 • Mos shenoni me shkronja te MEDHA ne publik!
 • Mos i perseritni te njejtat fjale/fjali radhazi!
 • Ne PUBLIK mos shenoni adresa te Skype, numra telefoni, email adresa apo informata personale!
 • Mos perdorni nicka te piste, prvokues, seksual, ofendues, politik, racist apo fetare!
 • Kerkesat per cyber sex ndalohen!
 • Ndihma sociale apo kerkes per para/lek ndalohet!
 • Mos i ndroni nickname shpesh here dhe mos perdorni nicka te huaj!
 • Jo diskriminim, racizem, politike, sharje, ofendime ose grindje!
 • Kercenime, sharje dhe ofendime ndaj stafit, chatit ose chatuesve tjere ndalohet rreptesisht!
 • Mos shenoni nga nje fjale ne fjali nese mundeni te gjitha ti shenoni me nje resht! psh:
  • tung
  • si
  • je?
 • Mos i ndani fjalet me pika, por leni vend te zbrazet: psh: mirdita.si.jeni?
 • Sqarim reth spamfilter-it:

  Mundohuni te mos shenoni tekste teper te gjata pershkak se ndodh qe disa here ato tekste te bllokohen nga chati autmoatikisht
  Bllokimi ndodh per shkak te reklamave te shumta dhe ndodh qe fjalite qe ju shenoni te permbajne te njejtat shkronja si ato te faqeve qe reklamohen si ne shembullin e meposhtem:
  (Zemra3251) qenke femer teper sexxxxyyy
  Kjo fjali do te bllokohet per shkak se ne kemi bllokuar perseritjen e shkronjen X, shkak faqeve XXX

  =================================
  Kontaktoni stafin e Zemra.Org
  =================================
  Per cdo problem, ankese, kerkese apo sugjerim mund te kontaktoni staffin e Zemra.Org ne Faqen e Kontaktit
  ONLINE ne AlbaChat (vazhdoni pak me poshte per CHAT) ose ne e-mailin tone: [email protected]

  Staffi i Zemra.Org ju deshiron chat te kendshem!
  =========================================

  Per te injoruar dikend prej ne PV tuaj, shikoni foton me poshte