Si te regjistroni nickun tuaj

 1. Zgjidhni nickun tuaj. Ky nick/pseudonim duhet mos jete regjistruar nga dikush tjeter, dhe mundohuni mos merni nicka qe jane te ngjajshem me dike tjeter. Nicku duhet te permbaje shkronja A-Z, numra 0-9 (por jo si fillim i nickut) dhe disa simbole "_" dhe "-" por me kusht qe e njejta shenje mos perseritet teper se 2 here. Minimumi eshte 3 shkronja/shenja dhe maksimumi 16. Mbani mend qe disa nicka jane te stafit dhe nuk do mund te perdoren. Gjeni nicka te pershtatshem, (nicka te pakuptime nuk lejohen: aab, ssx, uuy ...etj) dhe mos jene ofendues ose provokues
 2. Si te vendosni nickun qe ju pelqen dhe si te regjistroni. Shembull keni zgjedh nickun "Panvera" . Shenoni kete komande per te mare nickun:
  /nick Panvera
 3. Regjistroni nickun tuaj. Shenoni kete komande dhe ndroni password me passwordin qe ju do e mbani mend dhe do jete teper se 6 shkronja/shenja/numra dhe perdorni email te sakte.
  /ns register Password [email protected]
 4. Merni kodin konfirmues nga emaili juaj ne INBOX ose JUNK mail. Shenoni kete komande ne vazhdim: (Zevendeso confirmation_code me kodin nga emaili).
  /ns confirm confirmation_code
 5. Nese nuk e keni pranuar emailin ende, provoni kete komande: /ns resend

 6. Sa here qe kyceni ne chat, duhet te identifikoheni duke shenuar:
  /ns identify your_password ( ose /identify your_password )
 7. Nese kyceni ne chat (pas regjistrimit) dhe dikush e perdor nickun tuaj: shenoni: /ns GHOST <nickun-tuaj> <password-in> pastaj shenoni: /nick <nickun-tuaj> per ta larguar ate person nga chati dhe te merni nickun prape!

  Gjithashtu mund te shenoni '/ns help' per te pare me teper komanda

  Emaili i derguar nga ne duket keshtu

  Derguar nga: [email protected]
  Per: "nick" <[email protected]>
  Subject: Regjistrimi i nickut (nick)
  Pershendetje,
  Ju keni regjistruar nickun%n ne AlbaChat.
  Shenoni: \" /msg NickServ CONFIRM %c \" (pa thojzat dhe oRigJinAl ShKRoNjat sI Ne eMaiL).
  Pasi te keni konfirmuar nickun tuaj, shenoni /nickserv ajoin add #AlbaChat
  Nese ky email ju ka ardhur me gabim ose ju nuk keni kerkuar qe te regjistroni nickun tuaj, ju lutem injoroni kete mesazh.
  Nga stafi i AlbaChat
  http://chat.zemra.org"